Igor Jagodic velja za skromnega, malce zadržanega in redkobesednega chefa, a so zato toliko bolj glasni njegovi dosežki.
Michelinovo priporočilo, 4 Gault & Millau klobuki s 17,5/20 točkami, Falstaffov 4 vilice z 95/100 točkami.
V naši kuhinji ni najbolj pomembno to, da bi sledili trendom in modi, najbolj pomembno je to, da kuhamo kar nam je všeč. Danes je naša kuhinja poznana po zahtevnih krožnikih, ki jih sestavlja veliko komponent, a vselej le iz ene ali dveh sestavin. Poudarek pa je vedno na sezonskih jedeh in svežih sestavinah.
Naša ekipa
Igor Jagodic - chef
Matej Nograšek - vodja restavracije
Igor Dorner Radosavljević - sommelier
Flurend Morina – sommelier
Marko Trenkić – souse chef
Blaž Rezar
Luka Korošec
Luka Cakići
Evita Šuster Jeke
Vid Dimnik
Urban Tribušon
Filip Jug
Mirjana Mijatović
Aljaž Resnik
Timon Jagodic
Primož Valič
Benjamin Jakob Horvat
Blaž Leban
Andona Brajdić
Pridruži se ekipi Restavracije Strelec
V Restavraciji Strelec verjamemo, da je odlična kulinarika vedno rezultat izjemnih ljudi – tistih, ki z znanjem, strastjo in predanostjo ustvarjajo doživetja, ki si jih gostje zapomnijo.